11 juli 2016

NieuwsPro Warehouse: Apple hardware leasen

iPhone 6s plus icoon

Ieder jaar brengt Apple nieuwe MacBooks, iMac's, iPhones en iPads op de markt. Stuk voor stuk super mooie apparaten, de ene nog sneller, completer en beter dan de andere. De aankoop van een nieuw Apple apparaat is echter voor de meeste mensen een flinke aanslag op de bankrekening.

Wil je niet direct een groot bedrag uitgeven aan nieuwe Apple hardware dan bestaat er ook de mogelijkheid om deze aan te schaffen doormiddel van een lease-concept.

3 of 5 jaar lease

Pro Warehouse (Apple authorised reseller) heeft een lease-concept ontwikkeld waarbij je voor een vast bedrag per maand de beschikking krijgt over nieuwe Apple producten, inclusief volledige service en garantie. Zonder verdere onverwachte en bijkomende kosten kun je al vanaf één euro per dag aan het werk op een splinternieuwe MacBook, iMac, iPad of iPhone. Het lease-concept is beschikbaar voor zowel particulieren en zakelijke klanten.

Macbook 12-inch

Het concept geeft je de keuze uit een looptijd van 3 of 5 jaar. Bij een overeenkomst van 5 jaar heb je de mogelijk om na 3 jaar het apparaat om te ruilen voor de nieuwste Apple hardware, wanneer je kiest voor 3 jaar dan krijg je deze mogelijkheid al na het tweede jaar van de overeenkomst.

Zelf je configuratie samenstellen

Op de Pro Warehouse website kun je zelf een configuratie samenstellen. Dit gebeurt op de zelfde manier als in de online Apple Store. Extra geheugen, grotere harddisk en eventuele accessoires toevoegen is geen enkel probleem. In het besteloverzicht krijg je direct een indicatie te zien wat de kosten per maand zijn. Wil je de exacte kosten per maand weten dan kun je deze gratis opvragen via een lease-offerte.

pro ware house

Service en Support

Bij Pro Warehouse staat service op de eerste plaats, je krijg bij een nieuwe overeenkomst onbeperkt toegang tot de gratis Pro Warehouse helpdesk. Mocht er onverhoopt problemen optreden met de geleasde hardware dan worden deze de volgende werkdag, mits de storing voor 12:00 wordt aangemeld, hersteld.

Meer informatie over het Pro Warehouse High Service Lease concept kun je terugvinden op prowarehouse.nl. Vanwege het 10 jaar bestaan van Pro Warehouse vind je daar ook een aantal interessante aanbiedingen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.